tisdag 14 april 2015

FIXARDAX INFÖR MTB SÄSONGEN

Starten på kepscup i Norrtälje från 11 april. Resultat på www.ckn.nu
Riktigt kul när kepsen kördes på hemmaplan. Dock inte på kvisthamra bikepark banan denna gång utan på campusbanan. Det var 67 startande. Det var grymt kul.

Men nu ska kvisthamra bikepark banan göras klart för säsongen. Jag var förbi och kollade läget på banan och den har verkligen satt sig fint. Banan är grymt fin på stora delar redan. Men några delar är fortfarande rätt geggiga och blöta och till och med lite konstsnö kvar i backen. Så det tar väl några veckor innan banan är tipptopp. Men då har vi lite tid till arbetsdagar för att göra banan superduper.

Nu på torrsdag så har vi ha första arbetsdagen kl 18:00. Samling vid stora grusplanen vid jumpsen. Det är jumps sektionen som ska rustas efter vintern samt doseringen efter SM hoppet. 

På fredag är det första barn/ungdomsträningen så därför är det bra att börja med just jumps sektionen. På själva grusplanen är det rätt blött fortfarande men man kan nog få ihop en liten slinga där ändå.

I helgen ska hela stora banan vara pilad igen för säsongen år mitt mål.

CK NORRTÄLJES ÖPPNA TRÄNINGAR REJS (från 16 år och uppåt).
MTB XC TT
Nu är keps cup snart slut och vi börjar köra MTB XC träningstävlingar fram till Midsommar.Samling kl 18.30. Vi lägger upp det hela som en liten cup och räknar ut en totalsegrare. Programmet ser ut som följer:
Tisdag 21 april Campus
Tisdag 5 Maj Kvisthamra Bikepark
Tisdag 17 Maj Kvisthamra Bikepark
Torsdag 4 Juni Upplandscup Kvisthamra Bikepark
Tisdag 16 Juni Campus