onsdag 2 oktober 2013

NYHETER

CK NORRTÄLJES
 ÖPPNA CROSS KM SERIE 2013


Nu är det dags för cykelcross KM serien igen! 
Vi kör 4 tillfällen, den 26/10, 9/11, 23/11 och den 7/12. Poängen räknas enligt kepscups poängskala och resultaten från samtliga race räknas ihop för ett slutgiltigt resultat. Alla som startar får poäng för att göra totalställningen mer spännande. Serien är öppen för utomsockens med - bara ännu mera skoj om vi blir många startande.
Vi kör 2 klasser: Herr och Damklass. Tävlingstid ca 40 min för båda klasserna.

Deltävlingen 1 - Lördagen den 26/10 kommer gå i Mellingeholmsparken/Norrtälje: HÄR! med start kl 10:00. Var där i tid för att provköra banan. Fika och prisutdelning efter racet. 
Kommer du med bil parkerar du lättast i slutet på Braxen vägen i Görla industriområde och går/cyklar stigen/traktorvägen ut till Mellingeholmparken. / Johan

Deltävlingen 2 - Lördagen den 2/11. Planen är att köra på den plats där wira spelen körs i wira bruk. Det blir en liten tight bana då utrymmet är ganska litet men en riktig springtrappa utlovas!
Start kl 10.00 och vi kör 30 min
kl 10:45 är det knattestart så man får ta med sig en knatte eller flera och gärna resten av familjen då det finns gott om sittplatser för att titta på spektaklet.
Kl 11:00 öppnar fiket så då går vi dit och fikar tillsammans.
Tar man bil så finns det gott om parkeringsplatser men för att komma till själva banan får man gå igenom bruket och följa gången så långt det går men det är ganska lätt att hitta hit.


Deltävlingen 3 + KM- Lördagen den 9/11 kommer gå vid Grindskolan/Norrtälje Länk: HÄR med start kl 10:00. Var där i tid för att provköra banan. Fika och prisutdelning efter racet. 
Kommer du med bil parkerar du lättast vid Coop extra och tar dig 200 meter öster om skolbyggnaden där tävlingen kommer att genomföras. / Robert

Deltävlingen 4 - Lördagen den 23/10 kommer gå  i Issjö/Bergshamra: HÄR! med start kl 11:00. Var där i tid för att provköra banan. Fika och prisutdelning efter racet. 
Mer info inom kort. / Anders

Deltävlingen 5 Final - Lördagen den 7/12 kommer gå ------------ HÄR! med start kl 10:00. Var där i tid för att provköra banan. Fika och prisutdelning efter racet. 
Mer info inom kort. / Stefan


LÄNK TILL CX SWEDEN HÄR = Här står allt om cykelcross i Sverige.