söndag 10 maj 2015

HELGENS FINA MTB XC RESULTAT

Denna helg har varit full av tävlingar på cykel runt hela Sverige. I grenen Mountainbike XC så har Långloppscupen startat för året med Billingeracet i Skövde. Där hade CK Norrtälje en startande och det var Mikeal Flockhart som placerade sig som andre man i elit-klassen. Grym start för Micke i långloppscupen. Grattis!!!

Även på NYA Skandisloppet MTB så fanns CK Norrtälje cyklister till start. Bäst där gick det för Mattias Blomqvist på 90e plats totalt. Micke Flockhart tvingades bryta loppet. Calle Friberg Järfälla CK vann loppet.

Det var även Upplandscup MTB XC i Knivsta tidigare i veckan och där vann Gunnar Töjren i elit och Mattias Blomqvist blev 3a i H40 och Christofer Åberg 4a i H30.