måndag 16 september 2013

NYHETER

Master VM Sydafrika, starten master3.

MOUNTAINBIKE XCO
Världsmästerskapen för veteraner gick veckan innan Elit VM i slutet av augusti och platsen för arrangemanget var Pietermaritzburg i Sydafrika. CK Norrtälje hade Gunnar Töjren på plats i master3 klassen (H40-H44). Gunnar gjorde ett godkänt lopp och tangerade sin 5e plats från 2012 i Brasilien. Banan var mycket teknisk utmanande med handbyggda rockgardens och hopp. Banan var oxå som brukar mycket kuperad även fast det inte var riktigt lika branta backar som året innan i Brasilien.

Andra helgen i september tävlade Gunnar i Sverige igen och vann näst sista deltävlingen i Mtb XC Swe-cup i Vårgårda och vann därmed Swecup totalt trotts att en deltävling återstår. Även Stefan Larsson körde i Vårgårda och blev 11a.
Nästa tävling är Swecup finalen i Åkersberga den 22 september och då kommer även Stefan Larsson, Johan Norin, Samuel Brännlund, Robert Jonsson, John Larsson till start från CKN.