söndag 21 oktober 2012

NYHETER

CYCLOCROSS / ISSJÖCROSSEN
Det var lördag 20 oktober och det var riktigt cross väder och riktig cross bana samt riktigt cross underlag. Det har ju regnat en hel del det senaste månaderna och det var även regn denna dag. Banan som Anders knåpat ihop var blöt, lerig och riktig crossig.
Det var dax för deltävling 2 i CKN CYCLOCROSS SERIE. Det 8 man starka startfältet körde 12 varv på den ca 1,5 km banan.
 Gunnar Töjren tog täten direkt och Anders Singstedt var den enda som hängde med ett tag. Gunnar körde stabilt och drog ifrån lite hela tiden och vann till sist ganska så klart. Fighten blev istället främst om andra platsen då Anders och Stefan låg jämt till under hela loppet men Anders var den starkare och blev 2a. medans Stefan fick nöja sig med 3e platsen.

8a John Larsson

Här kommer totalställningen i CKNs cyclocross serie!